top of page
Trinn 1: About
Stå på ski

Trinn 1 Ski instruktør kurs

Fordi livet er for kort til ikke å ha en gøy jobb!

Har du lyst å jobbe med ski? Eller har du lyst og bli bedre på ski? På dette kurs får du akkurat det. Med trinn 1 kurs er du (nesten) sikret å få en jobb som skiinstruktør og er kvalifisert til å undervise nybegynner og barn. Kurset er trinn 1 i skiinstruktørstigen hos den Norske skiskole. På kurset vil vi gå gjennom og jobbe med skiteknikk, pedagogikk og hvordan man legger til rette undervisning for å skape best mulig rom for læring og ski glede.  
 

Kurset har en rammeplan som skal følges, men hvert kurs vil bli tilpasset den enkelte deltaker innenfor rammesplanen. Her kan du leses mer om kurset og rammeplanen:  

https://snowsports.no/index.php/kurs/alpint/#alpint-1

Kurs i 2022/23:

Jeg holder et modul baseret kurs med start 21. desember. Kurset består av et online modul på forhånd av kurset, der man bliver introduceret til den grundlæggende teori for undervisnings og ski teknikk. Videre er det 2 fysiske moduler, d. 21-22 desember og d. 7-8 januar, der er det fokus på egenferdighet, ski teknikk og undervisning, på kveldene møtes vi å har teori i lag. 

Etter de fysiske moduler er det egen trening, online teori eksamen, en video eksamen der man må sende inn en video av seg selv på ski og 5 timers praksis ved en ski skole eller klubb. 

For påmelding send en epost til: r.normann90@gmail.com

Pris: 5000,- 

Student pris: 4000,-

Pris inkluderer ett års medlemskap i Den Norske Skiskole, teori bok, samt administrasjons og registreringsavgift hos Den Norske Skiskole.

Om det trenges kan jeg hjelpe med overnatting.  

Prisen inkludere ikke heiskort.  

bottom of page