top of page
DSC00786.jpg

KURS OG TURE

Her ser du de kursene og turene jeg tilbyr

På alle kurs er kvalitet og den enkelte person i fokus, og det er derfor maks 5-6 deltakere per instruktør. På forhånd av alle kurs er det et webinar, der vi går gjennom den teorien som er viktig å vite før kurset, og den informasjon som trenges å vite før kurset, samt eventuelle spørsmål. Dette gjør vi for at du skal være best mulig forberedt til kurset og så du får mest mulig ut av kurset. Vi prøver å gjøre alle våre kurs og turer så klima- og miljøvennlige som mulig, og derfor etterstreber vi å bruke offentlig transport til og fra kursstedet. 

Kurs og ture: About
DSC02945.jpg

TOPPTUR VIDEREGÅENDE KURS

3 moduls kurs over 3 helge

Vil du ha enda mer ut av hver sving? 
Dette er kurset for deg som har erfaring med topptur, men som ønsker å lære enda mer. Kurset har 3 moduler der vi går gjennom alle aspekter innen topptur. Første modul har vi fokus på skiteknikk. I modul 2 ser vi på vurderinger av skredterreng og kjøremønstrer på tur. Modul 3 er en 3 dagers hytte-til-hytte-topptur, hvor det er mulighet for vårsnø og litt bratter skikjøring. 

Kurs og ture: Welcome
DSC09510.jpg

OFFPIST TEKNIKK KURS

Kurset for deg om vil have mest mulig ut av pudderdagene!

Den enkleste måte (og gøyeste) og spare energi når du kjøre ski, særlig i løssnøen, er ved at få bedre energi. Du kjenner sikkert følelsen av syre ben på de gode pudder dage, der du skulle ønske at du kunne kjøre hele dagen uten at bli sliten. Bli med på kurs og få mere ut av pudder dagene.

Kurs og ture: Welcome
WB-SkiSchool-TrainingPrograms-1.jpeg

SKI INSTRUKTØR TRINN 1

Trinn 1 ski instruktør fra den norske ski skole

På trinn 1 instruktør kurset lærer du hvordan man underviser nybegynner og barn på ski samtidig som at du selv utvikler din egen skiteknikk. 

Kurs og ture: Welcome
DSC09347.jpg

VOSSA HØGRUTA

En unikk 3 dagers hytte til hytte topptur

Bli med på denne unike topptur. Fra Voss sentrum til Myrkdalen og kjør noe av det beste skiterreng Voss har å tilby.

Kurs og ture: Welcome
DSC01938.jpg

BRE GRUNNKURS

Lær og ferdes i Norges villeste, vakeste, og mest eventyrlige natur. 

Fjellskolen ELSKER bre! Det er fordi breer er et uendelig eventyr av fasinerende former og farger som er i evig forandring. Bre og blå is i seg selv kan være et turmål, men med viten om hvordan med beveger seg trygt på bre, åpner det opp for utrolig mange fine fjell-, klatre- og skiturer. På dette kurset lærer du alt du trenger for å starte ditt eget breeventyr. 

Kurs og ture: Welcome
IMG_20190801_162936639_HDR.jpg

DRØMME KURS ELLER TUR DIN

Hva er drømme turen din?

Her har du mulighet til å bestemme. Vi skreddersyr turer og kurs for deg og her er det bare fantasien som setter grenser! Om det er en kombinert fjell, bre og havkajakktur på vakre Vestlandet, eller en fjellskiekspedisjon så kan jeg hjelpe deg med å realisere drømmen! Jeg har 12 års erfaring med undervisning og guiding innen hav og elvekajakk, bre, kano, ski, seiling, klatring, rafting, grotting og fjellturer. 

Kurs og ture: Welcome
bottom of page